Verzekeringen
Skip Navigation Links
 

Een bootverzekering is bestemd voor pleziervaartuigen is een vorm van een rechtsbijstandverzekering die betrekking heeft op uw pleziervaartuig. Met een rechtbijstandverzekering pleziervaartuigen krijgt u rechtsbijstand, juridische hulp, bij geschillen en conflicten die ontstaan door deelname aan, door, met of inzake uw boot (pleziervaartuig).

Vraag hier uw pleziervaartverzekering aan:


Print het formulier, vul het fornulier in, zet uw handtekening en stuur het op naar Kompas Verzekeringen Postbus 811 5700 AV HELMOND.

Als aanvulling op de pleziervaartverzekering kunt u een rechtsbijstandverzekering pleziervaartuigen sluiten. Dit is een vorm van een rechtsbijstandverzekering die betrekking heeft op uw pleziervaartuig. Met een rechtbijstandverzekering pleziervaartuigen krijgt u rechtsbijstand, juridische hulp, bij geschillen en conflicten die ontstaan door deelname aan, door, met of inzake uw boot (pleziervaartuig).

Vraag hier uw pleziervaart rechtsbijstand aan:


Vul het fornulier in, printen, zet uw handtekening en opsturen naar Kompas Verzekeringen Postbus 811 5700 AV HELMOND of direct naar ARAG.

 
 
   
Kompas Verzekeringen Nassaustraat 4 5707HM HELMOND tel. 085-7500259 Email: info @ kompas-verzekeringen.nl KvK 17194259