Log in om van onze kortingen gebruik te maken:

Categorieën:
Alles  Alles
Algemeen  Algemeen
Amusement  Amusement
Audio en Video  Audio en Video
Auto en Motor  Auto en Motor
Boeken en Tijdschriften  Boeken en Tijdschriften
Computer en Internet  Computer en Internet
Dieren  Dieren
Energie  Energie
Foto en Video  Foto en Video
Gezondheid en Beauty  Gezondheid en Beauty
Huis en Tuin  Huis en Tuin
Kantoor en School  Kantoor en School
Kleding en Accesoires  Kleding en Accesoires
Muziek en Film  Muziek en Film
Reizen en Toerisme  Reizen en Toerisme
Shopping  Shopping
Speelgoed  Speelgoed
Sport en Vrije Tijd  Sport en Vrije Tijd
Telefonie en Communicatie  Telefonie en Communicatie
Toegangskaarten  Toegangskaarten
Verzekeringen  Verzekeringen
Zakelijk  Zakelijk
   Kortingoverzicht
 
Reizen en Toerisme

    Aferry.nl
      Bijv met de boot naar Engeland? Aferry betaalt u 2% in uw bonuspot op de betaalde europeesche veerdiensten.

 
    CenterParcs.nl
      Op het gebied van tussendoor-vakanties is Center Parcs marktleider binnen Europa. Wat in 1968 begon met dertig bungalows in de natuur is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal concern met 16 topparken, waarvan er acht zijn gesitueerd in Nederland, twee in België, twee in Frankrijk en vier in Duitsland. Center Parcs biedt een uniek concept in de recreatiebranche met faciliteiten van het allerhoogste niveau. Centerparcs stort 1,5% terug in uw Bonuspot.

 
    CheapTickets.nl
      CheapTickets.nl is voor de prijsbewuste consument het aangename alternatief voor het online reserveren van vliegtickets, vakanties en autohuur in het buitenland! CheapTickets stort EUR 4,00 per ticket, 1,5% over het pakket en 2,5% over autohuur terug in uw Bonuspot.

 
    ClubMed.nl
      Club Med is al meer dan 50 jaar specialist in all-inclusive reizen. Met 80 eigen resorts (Clubdorpen) op de mooiste plekjes op aarde, bieden ze de ultieme all-inclusive vakantiebeleving voor iedereen. De reizen onderscheiden zich van andere all-inclusive reisaanbieders doordat ze vervoer, eten, drank, accommodatie en faciliteiten voor sport, kinderopvang en ontspanning van hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Club Med is geen vakantie, het is een ervaring. ClubMed stort 2,1% terug in uw Bonuspot.

 
    Corendon.nl
      U wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dat biedt Corendon Vliegvakanties, de beste verhouding tussen de prijs en wat daar aan vakantieplezier tegenover staat. Kompas betaalt u nog eens 2,5% terug in uw bonuspot.

 
    DeJong.nl
      De Jong Intra Vakanties is een volledig Nederlandse aanbieder van kwaliteitsvakanties. Onder het motto "haal méér uit je vakantie" verzorgen jaarlijks voor 250.000 passagiers hun vakantie. De vakantiemogelijkheden bij de Jong Intra zijn zeer divers: Verre Reizen, Stedentrips, Wintersport, Busvakanties, Autovakanties, Zonvakanties, Actieve Vakanties etc. DeJong Intra stort 2% terug in uw Bonuspot.

 
    DisneyLandParis.com
      Disneyland® Resort Paris is de nummer 1 toeristische bestemming in Europa. Het omvat 2 Disney® Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet- en ontspanningsmogelijkheden. Disneyland Resort Parijs stort 1,25% terug in uw Bonuspot.

 
    ElmarReizen.nl
      ElmarReizen.nl is de grootste onafhankelijke reissite van Nederland. Bij ElmarReizen.nl kan op ieder gewenst tijdstip snel en doeltreffend online geboekt worden. Het aanbod van ElmarReizen.nl liegt er niet om. Praktisch alle touroperators bieden hun vakanties op de uitgebreide site aan. Reisbrochures verzamelen is overbodig, want alle reizen staan op de website! ElmarReizen.nl stort 2,25% terug in uw Bonuspot.

 
    Euro Relais
      Euro Relais met 7000 vakantiewoningen in 16 landen, stort 2% in uw bonuspot op de door u gehuurde woningen.

 
    Fletcher.nl
      Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in eeuwenoude bossen komt u ze tegen. Fletcher.nl betaalt u 2% terug in uw Bonuspot.

 
    HostelWorld
      HostelWorld biedt u 7000 budgethotels over de hele wereld. Daarnaast betaalt HostelWorld u nog eens 5% terug in uw bonuspot.

 
    Hotelplan.nl
      Hotelplan is een allround touroperator en biedt bestemmingen aan over de hele wereld. Hotelplan heeft een compleet aanbod van wintersport, stedentrips, zonvakanties, verre Reizen en autovakanties tegen scherpe prijzen. Hotelplan stort 1,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Hotels.nl
      Hotels.nl biedt de laagste prijzen voor Hotels in Nederland en rekent hiervoor geen boekingskosten! Hotels.nl verzorgt momenteel de boekingen voor 1175 hotels in Nederland. Hotels.nl betaalt u 3,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Kompas Autoverhuur
      Kompas Autohuur biedt u een all-inclusive autohuur product in 125 landen en op meer dan 17.000 locaties wereldwijd. Kompas Autohuur betaalt u 5% terug in uw bonuspot van alle betaalde autohuur boekingen

 
    MartinAir.nl
      Martinair is al 50 jaar een vertrouwd beeld in de Nederlandse luchtvaart !! Met haar kwalitatief hoogwaardige “all inclusive” product en extra upgrade mogelijkheden naar onze Comfort Class is Martinair een airline van keuze. Door een uitgekiend routeschema, scherpe prijzen en een uitstekend verzorgde webshop zal iedereen in staat kunnen zijn op eenvoudige wijze zijn tickets direct te boeken. MartinAir.nl stort 1,6% terug in uw Bonuspot.

 
    NH Hotels
      NH Hoteles, een leidende hotelketen in Europa, is met meer dan 300 hotels aanwezig in 20 Europese landen, Latijns Amerika en Afrika. Bij elk bezoek aan de website kan de gebruiker het op dat moment gunstigste tarief opsporen. NH Hotels stort 3% terug in uw Bonuspot.

 
    NSHispeed
      NSHispeed exploiteert de treinen Thalys, ICE International, Beneluxtrein, InterCity Berlijn en heeft een samenwerkingsverband met Eurostar. U ontvangt 1% van de reissom in uw bonuspot.

 
    Oad.nl
      Oad Reizen is het vlaggenschip van de Oad Groep, wat nu Nederland's op één na grootste reisonderneming is. Voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd én betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen. Oad stort 1,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Okura.nl
      Okura hotel Amsterdam is ideaal voor een luxe weekendje weg met kamerprijzen van EUR 150,- tot EUR 2.800,-. Okura.nl stort 5% terug in uw Bonuspot.

 
    PeterLanghout.nl
      Peter Langhout Reizen organiseert al 20 jaar diverse bus-, vlieg- en autovakanties, tussen korte trips (zoals stedentrips, Disneyreizen, minicruises en weekendjes weg) en lange vakanties (zoals zonvakanties, excursiereizen en rondreizen). PeterLanghout Reizen stort 3% terug in uw Bonuspot.

 
    QuickParking.nl
      Goedkoop parkeren op Schiphol. Met een vooraf geboekte parkeerplaats bij Quick Parking bent u verzekerd dat u goedkoop, snel en comfortabel kunt parkeren op Schiphol. U parkeert uw auto op een goed beveiligd parkeerterrein en een luxe shuttlebus brengt en haalt u –binnen 3 minuten en zonder wachttijden- naar de juiste vertrekhal en weer terug. QuickParking.nl stort 5% terug in uw Bonuspot.

 
    StipReizen.nl
      Stip Reizen is ronduit de voordeligste reisaanbieder van Nederland en profileert zich door middel van de Stip-formule: zeer innovatieve, eigentijdse communicatie, een no-nonsense klantbenadering en een groot reisaanbod. U krijgt 2,5% teruggestort in uw Bonuspot.

 
    TAXI2AIRPORT.nl
      TAXI2AIRPORT.NL is een website die in verschillende landen het aanbod van taxibedrijven groepeert en vergelijkt, waardoor men zeer voordelig en veilig een taxi van en naar vrijwel elk vliegveld kan boeken, tegen een vaste prijs. Naast vervoer van en naar luchthavens is het ook mogelijk om een taxi te boeken naar hotels, stations of andere locaties. Taxi2Airport.nl stort 1,4% terug in uw Bonuspot.

 
    TAXI2HOTEL.nl
      TAXI2HOTEL.NL is een website die in verschillende landen het aanbod van taxibedrijven groepeert en vergelijkt, waardoor men zeer voordelig en veilig een taxi van en naar vrijwel elk hotel kan boeken, tegen een vaste prijs. Naast vervoer van en naar hotels is het ook mogelijk om een taxi te boeken naar luchthavens, stations of andere locaties. Taxi2Hotel.nl stort 1,4% terug in uw Bonuspot.

 
    TGV-Europe.com
      Rail Europe, met haar site tgv.com, is de belangrijkste distributeur van treintickets ter wereld. Behorende tot de SNCF groep (Chemins de Fers français) biedt Rail Europe online reservering van tickets aan voor de belangrijkste TGV treinen in Europa (Thalys, TGV, Eurostar, Lyria en Artesia) alsook voor alle Franse treinen (TGV, Corail Teoz, Corail Lunea, TER, Corail Intercités). TGV Europe stort 3% terug in uw Bonuspot.

 
    ThomasCook.nl
      Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door ons te laten verzorgen. ThomasCook stort 1,5% terug in uw Bonuspot.

 
    VacanSoleil.nl
      Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties, met luxe stacaravans, compleet ingerichte bungalowtentenen staanplaatsen op ruim 300 topcampings in 15 landen in Europa. VacanSoleil stort 0,5% terug in uw Bonuspot.

 
    VanNood.nl
      Van Nood Reizen is de onbetwiste stedenspecialist. Van Nood biedt stedenreizen aan naar een groot aantal bestemmingen per auto, bus, trein, vliegtuig en citycruises, voornamelijk in Europa. Daarnaast kunt u wereldwijd hotels te boeken. Van Nood Reizen stort 3% terug in uw Bonuspot.

 
    Vaya.nl
      Vaya.nl heeft een uiterst breed, aantrekkelijk en voordelig aanbod van vakanties naar onder meer de Canarische Eilanden, Spanje, Turkije, Portugal, Griekenland Frankrijk en Italië. Het assortiment dat op de site wordt getoond is altijd beschikbaar, van een goede prijs-/kwaliteitverhouding, veelzijdig en bovendien boekbaar voor de prijs die wordt gecommuniceerd. Klanten kunnen altijd op Vaya.nl terecht voor vele aanbiedingen, Last Minutes en voor Prijstoppers van de dag. Vaya.nl stort 2,25% terug in uw Bonuspot.

 
    VrijUit.nl
      Vrij Uit is in Nederland marktleider op het gebeid van autovakanties. Het aanbod van Vrij Uit is verspreid over 16 Europese landen. Op de meeste boeiende plekjes vindt de consument hotels, appartementen, vakantiewoningen, bungalowparken en campings met volledig ingerichte tenten en stacaravans. maar ook plekken waar men de eigen tent kan opzetten of caravan kan plaatsen. VrijUit stort 1,5% terug in uw Bonuspot.