Log in om van onze kortingen gebruik te maken:

Categorieën:
Alles  Alles
Algemeen  Algemeen
Amusement  Amusement
Audio en Video  Audio en Video
Auto en Motor  Auto en Motor
Boeken en Tijdschriften  Boeken en Tijdschriften
Computer en Internet  Computer en Internet
Dieren  Dieren
Energie  Energie
Foto en Video  Foto en Video
Gezondheid en Beauty  Gezondheid en Beauty
Huis en Tuin  Huis en Tuin
Kantoor en School  Kantoor en School
Kleding en Accesoires  Kleding en Accesoires
Muziek en Film  Muziek en Film
Reizen en Toerisme  Reizen en Toerisme
Shopping  Shopping
Speelgoed  Speelgoed
Sport en Vrije Tijd  Sport en Vrije Tijd
Telefonie en Communicatie  Telefonie en Communicatie
Toegangskaarten  Toegangskaarten
Verzekeringen  Verzekeringen
Zakelijk  Zakelijk
   Kortingoverzicht
 
Gezondheid en Beauty

    Bloeddrukmetershop.nl
      De Bloeddrukmetersshop is een webshop die gespecialiseerd is in bloeddrukmeters en producten die daarmee samenhangen. Door jarenlange samenwerking met belangrijke merken zoals Microlife en Omron is er veel kennis opgedaan. Deze kennis wordt gebruikt om een strenge productselectie toe te passen, waardoor alleen de beste bloeddrukmeters worden verkocht. Bloeddrukmetershop stort 5% terug in uw Bonuspot.

 
    Cosmetica-online.nl
      Rémy Laure heeft in alle uithoeken van de wereld gezocht naar de zuiverste vorm van modder, die het grootst mogelijke rendement geeft aan de huid. Deze moddersoorten, die uit de diepste aardlagen zijn onttrokken, zijn verrijkt dankzij eeuwen van geleidelijke evolutie en gevrijwaard van vervuiling. Ze komen uit verschillende continenten en zijn aan uitgebreide onderzoeken onderworpen om zo effectief mogelijk ingezet te kunnen worden. 
Elke moddersoort heeft zijn eigen specifieke voordelen die Rémy Laure benut om uw schoonheid te vergroten. Natuurlijk, gul en effectief: de Moortherapie is dé manier om verantwoord met het milieu om te gaan. De mens wordt al sinds het begin van zijn bestaan gevoed door de aarde. Cosmetica-online.nl stort 4,5% terug in uw Bonuspot.

 
    DeOnlineDrogist.nl
      DeOnlineDrogist.nl is een snelgroeiende 100% internetdrogisterij met als ambitie om de grootste webaanbieder van drogisterij-artikelen in Nederland en België te worden. Zij bieden niet alleen de meer traditionele zelzorggeneesmiddelen en homeopathische middelen aan, maar ook veel verzorgingsproducten, vitaminepreparaten en parfums. Het totale assortiment bestaat inmiddels uit 8.000 direct leverbare producten en zal de komende periode uitgebreide worden naar minimaal 10.000 producten. De producten zijn voorzien van uitgebreide beschrijvingen en indien van toepassing bijsluiters. DeOnlineDrogist.nl stort 4% terug in uw Bonuspot.

 
    DocterOnline.com
      DokterOnline.com is een bemiddelingsservice tussen u, een dokter en een apotheek, zodat u gemakkelijk uw medicijnen online kunt bestellen. DocterOnline.com betaalt u 5% in uw bonuspot.

 
    Lensway.nl/Mylenses.nl
      Lensway.nl/Mylenses.nl levert zeer goedkoop contactlenzen van de A-merken. Daarnaast betaalt Lensway.nl/Mylenses.nl nog eens 4% in uw bonuspot.

 
    Parfumpostorder.nl
      Parfumpostorder presenteert u alle A-merken parfums, eau de toilette, after shave, douchegel, deodorant en Eau de Parfums. O.a. Armani, Dior, Viktor & Rolf, Cacharel, Biagotti, Davidoff, Chanel, Jill Sander, Hugo Boss, Calvin Klein en nog veel meer. Geurtjes voor dames en heren. De meeste parfums zijn uit vooraad leverbaar. Parfumpostorder.nl stort 4% terug in uw Bonuspot.

 
    Rituals
      Rituals is het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van je lichaam èn je huis. Kompas betaalt u 5% terug in uw bonuspot op de internetaankopen.

 
    VitaminStore.nl
      Vitaminstore.nl verkoopt producten op het gebied van afslanken, potentie, extra energie, pijnlijke gewrichten, lusteloosheid en party pillen. VitaminStore.nl stort 3,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Yves-Rocher.nl
      Yves Rocher is dé online-shop voor al uw schoonheidsverzorging met 100% natuurlijke producten, GRATIS geschenken en leuke accessoires. Yves-Rocher stort 5% terug in uw Bonuspot.