Log in om van onze kortingen gebruik te maken:

Categorieën:
Alles  Alles
Algemeen  Algemeen
Amusement  Amusement
Audio en Video  Audio en Video
Auto en Motor  Auto en Motor
Boeken en Tijdschriften  Boeken en Tijdschriften
Computer en Internet  Computer en Internet
Dieren  Dieren
Energie  Energie
Foto en Video  Foto en Video
Gezondheid en Beauty  Gezondheid en Beauty
Huis en Tuin  Huis en Tuin
Kantoor en School  Kantoor en School
Kleding en Accesoires  Kleding en Accesoires
Muziek en Film  Muziek en Film
Reizen en Toerisme  Reizen en Toerisme
Shopping  Shopping
Speelgoed  Speelgoed
Sport en Vrije Tijd  Sport en Vrije Tijd
Telefonie en Communicatie  Telefonie en Communicatie
Toegangskaarten  Toegangskaarten
Verzekeringen  Verzekeringen
Zakelijk  Zakelijk
   Kortingoverzicht
 
Audio en Video

    BCC.nl
      BCC is sterk groeiend en een van de grootste en succesvolste elektro-retailers in Nederland. Bestellen bij BCC is simpel, snel en overzichtelijk. Kompas betaalt u 2% terug in uw bonuspot.

 
    Bose.nl
      Bose staat over de hele wereld bekend als leverancier van hoogwaardige home cinema-, muziek- en luidsprekersystemen. Bose is daar waar goed geluid nodig is! Bose stort 1,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Dixons
      Met 150 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Ze bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games, mobiele en draadloze telefoons. Dixons stort 1% terug in uw Bonuspot.

 
    Dynabyte.nl
      Dynabyte is door heel Nederland goed vertegenwoordigd met het grootste assortiment hardware, software, gaming, supplies en communicatieapparatuur. Dynabyte beschikt al ruim 21 jaar over het breedste assortiment hard- en software van bekende merken zoals Canon, HP, Microsoft, Acer en Toshiba. 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u terecht in de webwinkel op www.dynabyte.nl. En kopen via dynabyte.nl betekent: winkelen wanneer het u uitkomt, uitgebreide informatie over producten, profiteren van speciale aanbiedingen, veilig betalen en het gemak van thuisbezorgen. Dynabyte.nl betaalt 2% terug in uw Bonuspot.

 
    Kijkshop.nl
      Kijkshop heeft kwalitatief hoogstaande producten op het gebied van fashion, living en techniek. Kompas betaalt u 2% terug in uw bonuspot.

 
    Modern.nl
      Bij Modern.nl vindt de consument uitsluitend de beste producten van alle bekende topmerken merken. Of het nu gaat om beeld en geluid, computers, camera’s, wassen, koelen, koken, huishoudelijke apparaten of persoonlijke verzorging: Modern.nl biedt u een uitgebreid assortiment topmerken tegen de scherpste prijzen. Ook de bezorging, plaatsing en installatie is bij Modern.nl prima geregeld. De service van Modern.nl stopt namelijk niet aan de voordeur, maar Modern.nl plaatst de bestelling desgewenst op elke plek in huis. De consument kan altijd rekenen op: Gratis deskundige bezorging, Uw aankoop wordt geplaatst op de gewenste plek in huis etc. Modern stort 1,25% terug in uw Bonuspot.

 
    SonyStyle.nl
      Sony Style is de officiële online shop van Sony Nederland. Een fantastische manier om als eerste de vooruitstrevende technologie van Sony in huis te hebben voordat iemand anders het heeft. Ook biedt Sony Style de mogelijkheid om producten persoonlijk te maken door middel van een unieke gravering. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd en in meeste gevallen al de volgende dag. Bravia TV’s worden zelfs niet alleen gratis thuisbezorgd, maar modellen boven 32” worden ook gratis thuis geïnstalleerd. Sony Style stort 2,5% - 4%, afhankelijk van het product, terug in uw Bonuspot.

 
    VanLeest.nl
      VanLeest is al meer dan 70 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van entertainment. Met bijna 60 winkels en de vernieuwde website vanLeest.nl biedt vanLeest een zeer ruim assortiment van Music, Movies, Games, Books en nog veel meer. Van Leest stort 1,5% terug in uw Bonuspot.