Log in om van onze kortingen gebruik te maken:

Categorieën:
Alles  Alles
Algemeen  Algemeen
Amusement  Amusement
Audio en Video  Audio en Video
Auto en Motor  Auto en Motor
Boeken en Tijdschriften  Boeken en Tijdschriften
Computer en Internet  Computer en Internet
Dieren  Dieren
Energie  Energie
Foto en Video  Foto en Video
Gezondheid en Beauty  Gezondheid en Beauty
Huis en Tuin  Huis en Tuin
Kantoor en School  Kantoor en School
Kleding en Accesoires  Kleding en Accesoires
Muziek en Film  Muziek en Film
Reizen en Toerisme  Reizen en Toerisme
Shopping  Shopping
Speelgoed  Speelgoed
Sport en Vrije Tijd  Sport en Vrije Tijd
Telefonie en Communicatie  Telefonie en Communicatie
Toegangskaarten  Toegangskaarten
Verzekeringen  Verzekeringen
Zakelijk  Zakelijk
   Kortingoverzicht
 
Sport en Vrije Tijd

    Aktiesport.com
      Aktiesport is de grootste sportretail keten In Nederland. Het assortiment van Aktiesport bestaat uit de nieuwste collecties van de grootste A-sport merken. Aktiesport biedt zowel schoenen, kleding en accessoires aan, waarvan een gedeelte i.s.m. de merken exclusief voor Aktiesport ontwikkeld wordt. Aktiesport.com stort 2,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Athlete.nl
      Athlete.nl biedt allerlei sportartikelen aan voor zowel consumenten als bedrijven en sportverenigingen. Athlete.nl stort 2,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Barbequeshop.nl
      In de Barbequeshop.nl vindt u een uitgebreide collectie barbecues. Barbequeshop.nl heeft bijna alle modellen in voorraad. Barbequeshop.nl stort 4% terug in uw Bonuspot.

 
    Conrad.nl
      Conrad Electronic is Europa´s grootste webwinkel in techniek. Met meer dan 100.000 producten bieden wij ideeën en oplossingen voor elke consument. Conrad stort 1,25% terug in uw Bonuspot.

 
    Cosmetica-online.nl
      Rémy Laure heeft in alle uithoeken van de wereld gezocht naar de zuiverste vorm van modder, die het grootst mogelijke rendement geeft aan de huid. Deze moddersoorten, die uit de diepste aardlagen zijn onttrokken, zijn verrijkt dankzij eeuwen van geleidelijke evolutie en gevrijwaard van vervuiling. Ze komen uit verschillende continenten en zijn aan uitgebreide onderzoeken onderworpen om zo effectief mogelijk ingezet te kunnen worden. 
Elke moddersoort heeft zijn eigen specifieke voordelen die Rémy Laure benut om uw schoonheid te vergroten. Natuurlijk, gul en effectief: de Moortherapie is dé manier om verantwoord met het milieu om te gaan. De mens wordt al sinds het begin van zijn bestaan gevoed door de aarde. Cosmetica-online.nl stort 4,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Inlineskateshop.nl
      Inlineskateshop.nl is een skate-speciaalzaak en stort 3% terug in uw Bonuspot.

 
    MatraBike.nl
      Door een jarenlange ervaring in de rijwielbranche en rechtstreekse exclusieve contacten met vooraanstaande fabrikanten heeft MATRABIKE zich zeer sterk ontwikkeld in de verkoop van betaalbare kwaliteits rijwielen. Daarnaast stort Matrabike 4% terug in uw bonuspot.

 
    NikeStore
      Nike is een van meest bekende en gewaardeerde sportmerken ter wereld. Nike biedt het beste van het beste aan op het gebied van sportartikelen. Bovendien stort Nike 3,5% terug in uw Bonuspot.

 
    Rugzakwinkel.nl
      In de bergen wil je genieten van het uitzicht. Dus niet lopen zwoegen met een slechte rugzak. Voor de grootste keuze, beste pasvorm en natuurlijk de laatste trends. Rugzakwinkel.nl stort 2% terug in uw Bonuspot.

 
    Skiset
      Huur uw skiuitrusting bij Skiset met 20-40% korting en uw uitrusting staat als u aankomt al klaar voor gebruik. Aanwezig in 6 landen op 200 plaatsen met 500 winkels. Er is dus altijd wel een winkel in de omgeving waar u gaat skien.

 
    Strokeplay.nl
      Strokeplay.nl is de grootste Nederlands online golfshop, met een zeer breed assortiment. Strokeplay.nl stort 5% terug in uw Bonuspot.

 
    Triathlonshop
      Op de site van Triathlonshop.be vindt u een ruim aanbod aan high-end zwem-, loop-, -fiets en specifiek triathlon/duathlon materiaal. Triathlonshop.be is de eerste en enige online shop die zich volledig toespitst op zwemmers, fietsers, lopers, duatleten en triatleten. Het aanbod is zeer ruim en gaat van zwembrillen tot wetsuits, binnenbandjes tot fietstrainers, loopshirts tot schoenen, racebelts tot voeding. Triathlonshop stort 1,75% terug in uw Bonuspot.